25 48 63 12 / 40 91 63 12

Rengøring

Kontorrengøring i Aalborg & Nordjylland

Kunne dit kontor godt bruge en hjælpende hånd til rengøringen? Så kan vi hjælpe dig med den helt rigtige løsningen.

Din Rengøringspartner tilbyder og udfører i dag, professionel rengøring ved både små og store virksomheder. Vi har flere forskellige typer af rengøring og med vores store kendskab, vil vi altid kunne rådgive jer. Vi vil altid sammen med jer, tilpasse jeres behov.

Kontorrengøring Aalborg
 
Erhvervsrengøring – Din Rengøringspartner tilbyder jer og jeres virksomhed, en fast eller fleksibel rengøringsløsning. Vi tager udgangspunkt i jeres behov. Vi stiller krav til os selv og tager opgaven seriøst. Vi kender til vigtigheden for at rengøring, er noget der skal fungere og ikke må være samtaleemne ved frokosten og på jeres APV. Vi sørger sikker leverance og kvalitet, så I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning.
 
Hovedrengøring – ​Din Rengøringspartner tilbyder både til faste og nye kunder, hovedrengøring. Dette kan være hvis i f.eks. er ramt af mere sygdom end normalt blandt jeres personale og derfor ønsker hovedrengøringen, samt desinficering. ​Det kan også være i forbindelse med omflytninger af jeres lokaler

Industrirengøring – Din Rengøringspartner hjælper i dag flere kunder med forskellige industriopgaver.

Trapperengøring – Din Rengøringspartner hjælper både ejendomsfirmaer og boligforeninger med trappevask. Vi sørger for tæt dialog og sikker fast leverance, så jeres trapper og indgangspartier altid ser pæne og præsentable ud.

Håndværkerrengøring​ – ​Din Rengøringspartner hjælper både ejendomsfirmaer og håndværkere med at få den helt rigtig afslutning på et bygge- eller renoveringsprojekt.

Rens af tæpper og tekstiler – ​Din Rengøringspartner kan hjælpe jer med rensning af tæpper, møbler, gardiner, m.m. Rensning af dette giver et bedre indeklima og forlænger levetiden på jeres tekstiler.

Serviceopgaver – ​Din Rengøringspartner kan ud over rengøring og hjælpe jer med forskellige serviceopgaver.

​Udover rengøring, kan vi også hjælpe dig med serviceopgaver, som f.eks: