25 48 63 12 / 40 91 63 12

Vinduespolering

Vinduespudser i Aalborg

Når vi har været forbi til en grundig omgang vinduespudsning, er det tydeligt at se, hvordan vores erfaring skinner igennem. Dine vinduer er efterladt rene – selvfølgelig helt uden spor fra striber og pletter.

Hos Din Rengøringspartner får du altid besøg af imødekommende og kvalificerede medarbejder. Vi arbejder diskret, så dine medarbejdere bliver forstyrret mindst muligt og kan holde fokus på deres arbejdsopgaver, mens vi passer vores.

Vi klarer din vinduespolering effektivt, professionelt og til konkurrencedygtige priser.

Vinduespolering Aalborg

Vi udfører erhvervsvinduespolering på en miljøvenlig og sikkerhedsmæssig måde. Det udføres på stiger op til 1. sals højde. Vi tager vinduerne indefra på de øvrige etager, såfremt det er sikkerhedsmæssigt muligt. Vi kan også benytte en skylift, hvor vi kan komme op i 44 meters højde.

Vi benytter Aqua Clean-teknologi, som er et moderne og fleksibelt rentvandssystem. Det sikrer skinnende og blanke ruder på trods af vanskelige placeringer i højden. Samtidig overflødiggør Aqua Clean brugen af sæbe og kemikalier. Vandet renses for kalk og urenheder, så ruderne efterlades skinnende og spejlblanke.

Dette system tillader erhvervsvinduespolering i op til 25 meters højde uden brug af lift. Det holder samtidig kundens omkostninger nede og sikrer et perfekt resultat.

Er ruderne ofte sat til med fedtede pletter i din erhvervsvirksomhed, institution, butik eller andet? Forestil dig i stedet lyse lokaler, hvor solens stråler skinner uspoleret igennem en klar rude og efterlader et indbydende skær.

Din rengøringspartner klarer både indvendig og udvendig vinduespolering, afvasker vindueskarme og afrenser glasfacader (pudser, fjerner rester fra klistermærker m.m.). Vi sikrer en professionel totaloplevelse, der passer dine behov.

Det betyder, vi sammensætter en ideel aftale efter dine ønsker, så du får besøg med den helt rette frekvens og kan få udført vinduespolering af ruder i alle størrelser og højder.

25 års erfaring med vinduespolering skinner igennem