25 48 63 12 / 40 91 63 12

Ejendomsservice

Ejendomsservice i Aalborg

Din Rengøringspartner tilbyder ejendomsservice til både virksomheder og boligforeninger. Ejendomsservice er for dig, der ønsker professionel håndtering af de områder, ansatte eller beboere færdes omkring.

Den grundige rengøring og vedligeholdelse gør områderne præsentable og imødekommende, så personer kan færdes i et velplejet af behageligt klima – og så interesserede købere eller samarbejdspartnere får et solidt førstehåndsindtryk.

Professionel ejendomsservice

Når du bestiller ejendomsservice hos Din Rengøringspartner, kan du nyde godt af blandt andet vores erfaring inden for grønt arbejde og snerydning samt saltning:

Snerydning – Vi sørger for, der bliver ryddet sne, så det er let at komme til og fra parkeringsområde eller fortov til selve bygningerne. Vi klarer alt fra stort til småt – med skovl eller maskiner. Vinteren kan bare komme an.

Saltning – Vi bekæmper det såkaldte ”glatføre” omkring ejendommen. Som eksperter ved vi naturligvis, at det er optimalt at bruge forskellige salte eller grus omkring veje kontra grønne arealer, så plantelivet ikke skades.

Græsslåning – Vi gør grønne arealer til skønne arealer. Lad beboere eller ansatte nyde godt af veltrimmede plæner. Vi kommer naturligvis helt ud til kanterne, så det gode indtryk er komplet.