25 48 63 12 / 40 91 63 12

Industrirengøring

Industrirengøring Aalborg & Nordjylland

Søger du professionel industrirengøring med kompromisløs kvalitet og en aftale, der er udformet med øje for lige nøjagtig din virksomhed?

Hos Din Rengøringspartner hjælper vi med specialiserede rengøringsservice til industri og produktion.

Selvom industrirengøring stiller skarpe krav til rengøringsarbejdet, udviser vi respekt for miljøet ved at vægte det højt og bruge ansvarsbevidste produkter i de rette mængder.

Vi er specialiseret i et bredt omfang af rengøringsydelser til industrien, hvormed du kan være tryg ved, at vi klarer alt fra rengøring af maskiner, tekniske anlæg, tanke, siloer, skakte og meget mere. Kort sagt: Vi leverer den rette løsning, i den rette kvalitet – altid under de rette vilkår.

Tæt samarbejde bærer frugt

Når du bestiller industrirengøring, foregår det ved, at du beskriver dine ønsker og behov, hvorefter vi præsentere en attraktiv løsning, der garanter et sundt miljø og rent udstyr. Denne aftale bliver fundamentet for vores samarbejde, men vi tilbyder foruden ren industrirengøring en vifte af andre services, hvormed vi også kan klare almindelig erhvervsrengøring eller tillægsopgaver som vinduespolering, trappevask etc.

Sammen med aftalen får du din egen kontaktperson, som du altid er velkommen til at kontakte. Vi mener, at en fast kontaktperson er den bedste forudsætning for et langt og værdifuldt samarbejde for begge parter. Hermed er du garanteret nærvær fra en faglig stærk person, der lynhurtigt omsætter dine rengøringsbehov til en løsning i form af de rette folk og de rette metoder.

Vi sørger naturligvis for, der er samme personale, der igen og igen leverer varen i din virksomhed. Vores rengøringspersonale er ikke kun udstyret med erfaring og viden, men dedikerede og klar til at tilgå rengøringsarbejdet i din virksomhed på bedst mulig vis i kraft af deres store faglighed.

Fordi vi har praktisk erfaring fra et utal af industrier, kan vi hjælpe med alt fra afrensning, nedvask, spuling, blæsning, fjernelse af udslip og spild samt meget mere. Vi løser alt fra rutinearbejde til komplicerede opgaver.