25 48 63 12 / 40 91 63 12

Hvem er vi

Din samarbejdspartner indenfor rengøring

Din Rengøringspartner, ejes og drives af Huseyin og Lisa Karademir. Til sammen har vi over 25 år erfaring og har derfor kendskab til branchen og ved hvor vigtigt det er for dig som kunde, at rengøringen fungerer hver dag.

Med Din Rengøringspartner, får du en loyal og nærværende samarbejdspartner, der hele tiden er på forkant og som hele tiden vil hjælpe dig med at få den mest optimale løsning.

Vores medarbejdere er en del af et team, hvor de har indflydelse og ikke bare er et nummer på lønnings-listen. Vi stiller høje krav til os selv og hinanden og ved at den fortrolighed og det ansvar, som I giver os, skal tages seriøst. Med Din Rengøringspartner får I en samarbejdspartner, som hele tiden er et skridt foran, laver egen-kontroller og som er fleksible i forhold til jeres behov og årstiderne.

Din Rengøringspartner Aps tilbyder en grundig og fleksibel rengøring, der altid er tilpasset kundens behov.

Professionel service

Tidsbevidste

Glade medarbejdere

God service og en rengøring af den højeste kvalitet er kerneværdier for Din Rengøringspartner Aps. I vores arbejde benytter vi de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen.

Er der behov for hovedrengøring efter brand eller vandskade, løser vi opgaven effektivt og med kort varsel.

Her på siden kan du få et indblik i vores arbejdsområder. Har du brug for flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.​

Har I for brug for erhvervsrengøring i Aalborg?

Kontakt os for, at høre hvilke muligheder vi kan tilbyde Jeres virksomhed.

Kontakt rengøringsfirma Aalborg