25 48 63 12 / 40 91 63 12

Håndværkerrengøring

Professionel håndværkerrengøring – udført til tiden

Boligfornyelse og forskønnelser af hjemmet er en helt fantastisk oplevelse. Desværre kan det slå skår i glæden, hvis håndværkerne ikke bare efterlader et flot resultat, men også et stort stykke oprydningsarbejde.

Hos Din Rengøringspartner står vi klar til at udføre håndværkerrengøring – altså forvandle det, der ligner en byggeplads til det, der ligner en boligdrøm.

Når vi kommer og rydder op efter håndværkerne, gør vi det med vished om, at du står på tæer for at kunne tage det nye boligområde i brug. Derfor lægger vi stor vægt på hurtig og effektiv rengøring, der er gennemført og godkendt til aftalt tid.

Vi udviser fleksibilitet og imødekommer dit rengøringsbehov hurtigst muligt, så dit hjem hurtigt summer af ro og ikke rod.

Vi tilbyder håndværkerrengøring

Servicen gælder naturligvis også håndværksvirksomheder

Er du et håndværksfirma, der leder efter en pålidelig og udrykningsklar samarbejdspartner? Vi hjælper jer gerne med slutrengøringen, så boligejeren står tilbage med en positiv totaloplevelse, der holder jeres gode renommé i hævd.

Vores dygtige personale begår sig hjemmevant i byggezoner og udfører håndværkerrengøring yderst grundigt, så der ikke findes spor af savsmuld, skruer, støv på overflader og andet, der efterlader slutkunden med en blandet mavefornemmelse.

Kontakt os for et tilbud på grundig slutrengøring

Uanset om du henvender dig som privatperson eller håndværker, står vi klar til at udarbejde et attraktivt tilbud på rengøringsarbejdet.

Industrirengøring

Kontakt os og vi vil sammen finde en løsning, der passer til jer​​