25 48 63 12 / 40 91 63 12

Service opgaver

Det er ofte detaljen, der er afgørende for helhedsindtrykket. Det ved vi hos Din Rengøringspartner, hvor vi udfører serviceopgaver, så der er styr på selv de mindste ting i virksomheden, institutionen etc.

Som samarbejdspartner hjælper vi med at få dagligdagen til at hænge sammen på en måde, der giver mening for jer. Herunder kan du se eksempler på, hvilke typer af serviceopgaver, vi kan hjælpe med foruden en bred vifte af rengøringsopgaver.

 

Håndtering af kaffemaskiner – Hvem har ansvaret, når kaffemaskinen melder fejl pga. manglende pleje og vedligeholdelse? Lad Din Rengøringspartner klarer opgaverne og læn dig i stedet tilbage i stolen og nyd en god kop kaffe.

Postrunder – Vi sørger for, posten ender de rette steder.

Opvask og service – Lad os tage opvasken og klare oprydningen. Vi sørger for, glas, kopper, tallerkner m.m. er rene, og klar når tingene skal bruges.

Opfyldning af toiletartikler – Vi sørger for, der er toiletpapir, sæbe m.m. klar til brug.

Klargøring og oprydning ved møder​ – Mød ind til rene og behagelige rum, hvor I kan holde fokus på at løse dagens agenda fremfor at fundere over spindelvæv eller klistrede gulve. Vi sørger for imødekommende lokaler, du trygt kan invitere samarbejdspartnere og kollegaer ind i.

Vil du have dine serviceønsker opfyldt?

Din Rengøringspartner leverer et bredt udvalg af rengørings- og serviceløsninger. Vi lytter meget gerne til specifikke behov og skræddersyer den optimale løsning til en konkurrencestærk pris.