25 48 63 12 / 40 91 63 12

Trapperengøring

Trapperengøring i Aalborg

Din Rengøringspartner klarer trapperengøring og trappevask for både boligselskaber og boligforeninger.

Vi ved, at det sjældent fungerer, når beboerne selv er overladt rengøringsansvaret. Det kan nemlig ende med både stridigheder og ikke-præsentable førstehåndsindtryk i opgangene.

En trappeopgang bør være ren og pæn, så beboerne føler sig hjemme, allerede fra det øjeblik de træder ind i bygningen.

R
 

Få klare aftaler og glimrende service

Når du bestiller trapperengøring hos Din Rengøringspartner, og bliver en af vores samarbejdspartnere, sørger vi for, at du altid får besøg af dygtige medarbejdere. Alle ansatte følger en grundig egenkontrol for at levere flotte resultater – hver gang!

Vi ved, at jeres vedligeholdelsesbudgetter skal række langt, hvorfor vi sørger for trapperengøring – og andre rengøringsservices efter behov – til gode priser. Dertil overholder vi altid vores aftaler, så I aldrig er i tvivl om, vi møder op som aftalt og sørger for et imødekommende miljø til beboerne.

Kvalitet til forskel

Vidste du, at det slet ikke er lige meget, om man fejer skidtet væk før trappevasken eller om man støvsuger? Faktisk er fejningen med til at hvirvle støvet op og sprede det, hvorfor der er synlig forskel i slutresultatet, når en trappe er grundigt støvsuget kontra fejet. Dertil giver de rette rengøringsmidler (som naturligvis ikke er skrappe for miljøet eller lugter i opgangen) samt de helt perfekte blandingsforhold det bedste resultat.

Når du bestiller trapperengøring hos Din Rengøringspartner, kan du være forvisset om, vi altid arbejder professionelt med alle gode rengøringstip som en del af servicepakken. Det er derfor, vi efterlader områderne så gennemført flotte.

Interesseret i at høre mere?

Vi sørger for tæt dialog og sikker fast leverance, så jeres trapper og indgangspartier altid ser pæne og præsentable ud.