25 48 63 12 / 40 91 63 12

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring Aalborg

Vi kan nok blive enige om, at støv på persienner, spejle med striber eller måske endda spindelvæv i de højthængende lamper ikke er et kønt syn. Hverken for dig, dine ansatte eller de potentielle partnere, du ønsker at give et positivt førstehåndsindtryk.

Vores holdning til erhvervsrengøring er, at god rengøring handler om tilfredshed og sikkerhed. Tilfredshed ved at møde ind til rene og hygiejniske lokaler og kontorer, samt sikkerhed for at de gode resultater gentager sig hver gang.

Erhvervsrengøring til dine behov

R

Et rent miljø er et godt miljø

Som professionelle inden for erhvervsrengøring lægger det os højt på sinde, vi altid overdrager et rent miljø, hvorfra dine ansatte føler sig tilpasse og har ro til at fokusere på deres kerneopgaver.

Samtidig betyder den grundige erhvervsrengøring, at de mange bakterier i det travle miljø bliver fjernet regelmæssigt, så der ikke opstår unødvendig sygdom hos medarbejderne.

Fordi vi går op i at overdrage et pletfrit resultat hver gang, anvender vi det samme rengøringspersonale til opgaverne i din virksomhed. Det betyder, de hurtigt lærer alle hjørner og kroge at kende, og kan sikre det bedste indeklima til arbejdspladsen.

Eftersom vores ansatte kender din forretning og leverer gode resultater, kan alle parter drage fordel af gode, langvarige kunderelationer.

Rengøring aalborg

Vinduespolering

Mange ønsker at få udført vinduespolering som tillæg til deres erhvervsrengøring. Du skal blot fortælle, hvor ofte du ønsker at få pudset vinduer, så efterlader vi ruderne skinnende rene.

Måtteservice

Ved at lægge en god måtte ved indgangen, kan du forhindre, at for meget snavs transporteres med ind fra sko og støvler. Når måtten skal vaskes, klarer vi jobbet.

Trappevask

Trapper er fulde af støv og andet snavs, som vi sparker ud over trinene og slæber med omkring. Vi klarer naturligvis gerne trappevasken, hvis du ønsker det som tillæg til erhvervsrengøringen.

Effektiv erhvervsrengøring Aalborg

Uanset om du ønsker daglig eller ugentlig rengøring, står vi klar til at finde den optimale løsning til dine behov.

Vi skræddersyr en professionel oplevelse, fører løbende egenkontrol og er til enhver tid klar til dialog, så du fortsat får den bedste rengøringsservice, som dækker alle dine ønsker.

Hvis du ønsker, at dit kontor eller din virksomhed godt kunne trænge til en ekstra hånd hvad det angår rengøringen, så kan vi hos Din Rengøringspartner Aps hjælpe dig i mål med sådan ønske. Vi leverer kvalitetsrengøring hver gang og har et hold af medarbejde, som ønsker at give alle kunder samme gode oplevelser. 

Vi er meget dedikerede og har mange års erfaring bag os og vi mener derfor også, at du som kunde kan drage fordel af vores erfaringer på tværs af medarbejderne i virksomheden. Din Rengøringspartner Aps har altid det nødvendige “værktøj” med til jobbet for, at sikre os at vi levere den kvalitet vi ønsker at stå på mål for.

Rengøringsfirma aalborg

Har du brug for et rengøringsfirma i Aalborg eller omegn, som kan varetage dine rengøringsopgaver har vi mulighed for, at tilbyde dig en serviceydelse som er i topklasse hvad angår kvalitet og ordenlighed. Vi går rigtig meget op, at levere alle vores kunder en ydelse de kan føle sig trygge med og, som vi kan være stolte af. Gennem mange har vi tilbudt erhvervsrengøring til alle typer virksomheder i Aalborg og Nordjylland.

Vi hjælper dig gerne med en løsning så du kan sikre dig, at dine medarbejdere møder ind på en ren og sikker arbejdsplads, samt at dine kunder får et fortrøstningsfuldt billede af din virksomhed når de besøger dig.

Dinrp.dk